ConCordix® Технологията

Vitux груп е частна  норвежка компания. Организацията е установена в Осло с производствена база в Анденес. Съвместна научноизследователска дейност  с Норвежкия университет за наука и технологии (NTNU) водят до откриване и развиване на революционната и патентована технология ConCordix.

Технологията ConCordix е система за доставяне в организма на активни съставки като витамини, минерали и рибено масло.

Таблетките за дъвчене (Smart Chews) са резултат от повече от 10 години изследване и разработки. Целта е да се премахнат бариерите пред хранителните добавките, които пречат на комбинирането на определени съставки или водят до неприятни усещания. 

tehnologia1

ConCordix® е технология, отразява начина, по който естествено приемаме хранителни вещества чрез дъвчене, преглъщане и храносмилане. ConCordix Smart Chews отразяват структурата на храната, като в желатинова матрица се разпределят милиони малки капчици. По този начин се увеличава контактната повърхност, което подобрява усвояването на активните съставки от организма. Това е патентован метод, който позволява комбинирането на Омега-3 мастни киселини с водо- и мастноразтворими витамини и минерали, прикривайки неприятния вкус и мирис.

 Разтворената в стомашно съдържимо таблетка, създава стабилна емулсия, която не позволява мастната фаза да се изкачи към горните отдели на стомаха. Така се избягва рефлукса и остатъчния вкус на риба, които се наблюдават при течни, капсулни и обикновени дъвчащи форми.

Таблетките за дъвчене EasyFishoil са индивидуално опаковани, което гарантира липса на въздух, влага и светлина. Технологията на Alu Alu блистера, представлява многослойна структура, предназначена за високочувствителна лекарства и хранителни добавки. Студено формувани алуминиеви гнезда, създават 100% защита от външните условия. Перфорирания блистер, позволява лесно разделяне на таблетките, като така мога да бъдат взети една или няколко, без риск от уврежда не на останалите.(*Поставяйте по една таблетка  в кутията с храна на вашето дете)

CCX-hand-157-blister-1500px