Wire-2021-01-15-at-12_22-PM

IFOS

IFOS / International Fish Oil standarts/  е програма, която обективно тества и оценява  продуктите, съдържащи Омега-3 киселини по отношение на тяхното съдържание, чистота, стабилност и съдържание на тежки метали в съответствие със стандартите на Световната Здравна Организация и Съвета по хранене / Nutrition Council / .  По класификацията на IFOS, продуктите на Easyfishoil  са категоризирани с 5 звезди, като всяка производствена партида се анализира регулярно.

goed

GOED

GOED / Global Organization for EPA and DHA Omega 3/ e независима международна организация, занимаваща се със задаването на етичните стандарти и изискванията за високо качество на продуктите с Омега-3 киселини. Тя също така доразвива тези стандарти, въз основа на редица научни изследвания.GOED гарантира за прилагането на тези високи стандарти за качество, като си сътрудничи с редица държавни институции, здравни организации и производители. Тя също така е ангажирана с публикуването на статии и доклади, които увеличават информираността на потребителите относно консумацията на продукти с Омега-3 киселини. Всеки потребител може да види, членуващите в GOED производители и марки.

friendofsea

Friend of the Sea

Суровините, използвани в производството на EasyFishoil , имат сертификат “ Friend of the sea”. Основана през 2008 година, в Обединеното Кралство, “ Friend of the sea” е независима, неправителствена организация, която се занимава с международно сертифициране в областта на устойчивия риболов и аквакултурите. Всички одити, извършвани от „ Friend of the sea’’ се извършват от акредитирани, независими институции.

BRCS

BRCS( British Retail Consortium Sertificate) Това е сертификат, който гарантира безопасността на храните. Стандартът на Британския Консорциум за търговия на дребно  е публикуван под името BRC- Global Standart-Food и е стандарт, който включва изискванията за безопасността на храните, продуктите и опаковачните материали. Съоръженията, където продуктите EasyFishoil се произвеждат чрез ConCordix технология, имат такъв AA  BRC сертификат.

Wire-2021-07-05-at-2_56-PM

NSF

Заводът за производство на EasyFishoil, Vitux AS, притежава NSF  сертификат. Този сертификат оценява и сертифицира съставките на продуктите по отношение на тяхната безопастност. Притежанието на NSF сертификат, гарантира на потребителите, че тестваните продукти отговарят стриктно на изискванията на стандарта.

viber_изображение_2023-10-16_22-29-11-508

Halal

Продуктите на EasyFishoil са Halal сертифицирани.
Продуктите EasyFishoil не съдържат свинска мас и нейните производни и имат сертификат Halal. Щракнете тук, за да видите нашия сертификат.